Stvari koje me je naucila prethodna godina

I konacno evo mene nazad, prvi put u ovoj godini. :) Odlucila sam da pauziram na neko vreme sa blogom iz razloga sto mi  je nestalo ...I konacno evo mene nazad, prvi put u ovoj godini. :)
Odlucila sam da pauziram na neko vreme sa blogom iz razloga sto mi  je nestalo volje i zelje da pisem, a i moj zivot se promenio za trista sezdeset stepeni i nemam vise vremena kao nekad ( a i kuci sam mozda dva put mesecno). No bilo kako bilo mnogo toga sam naucila u poslednje vreme. Hvala ti 2017-ta.:)

Nisu svi uvek onaki kako se cine na prvi pogled ili kako se predstavljaju
Pocetkom nove slolske godine sam se preselila u veliki grad bez rodtelja i sad zivim u ucenickom domu, samim tim sam samo jos vise bila sigurna u to da ne treba svakome verovati i da vecina nije onakva kako se predstavlja. Zahvalna sam ovoj prosloj godini, jer mi je dovela mnogo novih osoba u moj zivot, mnogo prijatelja i mnogima je otkrila pravo lice.


flowers, dandelion, and white image

Ponekad proslost treba ostvaiti tamo gde je                                                          Proslost je nesto sto trebamo ostaviti daleko iza sebe, jer nista necemo postici kukajuci za starim vremenima koja nikako nemozemo vratiti. Samo napred u nove pobede.

Ako si nekome bitan kilometri nista ne znace                                                          Ako te neko stvarno voli i ako mu znacis bice tu za tebe cak iako trista kilometara  daleko. Ne pravdajte to sto vam se neko ne javlja time da nema vremena, jer za slanje poruke je potrebno tri sekunde. Ponekad izgubiti neke ljude kao "prijatelje" je nesto najbolje sto vam se moze dogoditi.

quotes, white, and me image

Sve je moguce ako verujete                                                                                    Stvari za koje sam pre godinu dana smatrala nemogucim su sada moja svakodnevnica, uspela sam da ostvarim neke ciljeve i stvari koje sam smatrala nemogucim.  Nedozvolite da zelje ostanu samo zelje!

Postoji   jos mnogo stvari kojima me je naucila prethodna godina. Pre svega postala sam bolja verzija zebe, sazrela sam i promenila nacin na koji gledam svet oko sebe. Promenila sam se dosta fizicki, ali i psihicki. Kao sto rekoh zivot mi se promenio za trista sezdeset stepeni. 
Kakva je bila vasa 2017-ta?
You Might Also Like

7 коментара

 1. Slazem apsolutno sa svime! Ne znam sto bih dodala vec da ti kazem SVAKA CAST NA DIVNO NAPISANOM POSTU!!! <3

  leylland.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 2. Drago mi je da si se ipak vratila i da ćeš češće pisati, a i da ćeš 2018. upamtiti po nekim boljim stvarima, i ja sam shvatila sve ove stveri, odnosno iz dana u dan uviđam da je zaista tako

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ОдговориИзбриши
 3. Zanimljiv post :) Zapratila sam tvoj blog,nadam se da ces uraditi isto:
  https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 4. Jedva sam cekala tvoj novi post ii evo ga!Post je jako dobar i iskren.

  Xoxo
  Olivanda.blogspot.ba

  ОдговориИзбриши
 5. Složiću se skroz oko toga da prošlost treba ostaviti tamo gdje je. Imala sam period života kada sam toliko žalila za nekim stvarima u prošlosti, a onda shvatim i sama da moram dalje nastaviti. Odličan post, poučan!♥

  http://sosihappylife.blogspot.ba/

  ОдговориИзбриши
 6. Beautiful post. I really enjoy reading your blog posts.
  Would you like to follow each other?
  I already followed you, please follow me back ♥
  Thanks!

  https://colourfulmadness.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши

Aleksandrija

Sexy Lips - I Love You

Flickr Images