Moji omiljeni horor filmovi!?

Postoje osobe koje ne smeju gledati horor filmove.Koje se plase i ne mogu spavati nocima posle gledanja nekog filma.Osobe koje pokrivaju oc...

Postoje osobe koje ne smeju gledati horor filmove.Koje se plase i ne mogu spavati nocima posle gledanja nekog filma.Osobe koje pokrivaju oci na strasne scene i postojim ja...:D
Pre nego sto sam pocela isati ovaj post htela sam pisati o mojim omiljenim filmovima,ali sam onda shvatila da vecina filmova a moje liste jesu horori.Tako je nastao ovaj post.




Inace filmovi su nasumicno poredjani.
                                              Ne plasi se mraka
Резултат слика за don't afraid of the dark
''Opis: Introvertna Sally Hurst (Bailee Madison) se upravo uselila kod svog oca Alexa (Guy Pearce) i njegove devojke Kim (Katie Holmes) kada shvata da njihovo veliko imanje krije tajne. Istražujući očevu kuću iz 19. veka, Sally dobija pristup tajnom nižem nivou koji je počivao u miru skoro jedan vek, dok je originalni graditelj nestao bez traga. Kada Sally slučajno otvori kapiju koja je čuvala stvorenja pod katancem, ona shvata da mora da ubedi svog skeptičnog oca da čudovišta postoje da bi ih sprečila da unište njenu porodicu.''

Ukratko: U filmu se radi o devojcici koja se doseljava kod svog oca i njegove zene. Iako ne podnosi novu zenu  svoga oca ostaje sa njima u kuci. Ubrzo u kuci se pocinju desavati cudne stvari,ali samo kada se svetla ugase... Devojcica pocinje vidjati cudna bica, ali joj niko ne veruje.Slabo ko  bi poverovao devojici, koja jos veruje u Deda Mraza,da vidi neka natprirodna bica. Sta su ta bica zapravo?

                                                                   Conjuring


"Opis:Horor zasnovan na istinitom događaju! Ed i Lorejn Voren su par istraživača paranormalnih pojava, pozvanihh da pomognu porodici koju terorišu zli duhovu u njihovoj kući na selu. Prisiljeni da se suprotstave moćnim demonskim silama, Vorenovi se upuštaju u najjeziviji slučaj svojih života…''

Ukratko: U filmu se radi o jednoj porodici koja se doseljava u novu kucu (zapravo tako pocinje skoro svaki horor film). Porodica o kojoj se film radi je siromasno mnoclana porodica koja nailazi na riliku da kupi kucu koja je vrlo jeftina s obzirom na njenu velicinu. Pri samom pocetku u kuci je bilo hladno, smrdelo je na trulo meso i desavale su se cudne stvari. Srecom nailaze na bracni par koji se bave natprirodnim pojavama. Ove godine je izasao i drugi deo filma.Nisam ga gledala a vam ne mogu nista reci o njemu,ali ako je upola dobar kao ovaj film definitivno ga vredi pogledati. Ovaj film je proglasen za najstasniji film 2013.godine(mislim da je 2013. u pitanju).

                                                                           Insidious

''Opis:Veterani franšize Saw poznatoj priči o ukletoj kući pružaju uzbudljivi novi preoket sa pričom o porodici koja se useljava u staru kuću i počinje da sumnja da ih posmatraju sile s onog sveta kada njihov sin neobjašnjivo pada u duboku komu. Dok posvećeni roditelji Josh (Patrick Wilson) i Renai (Rose Byrne) pokušavaju da saznaju uzrok stanja njihovog sina, stresna situacija polako počinje da uzima danak nad njihovom, nekada jakom vezom.''

Ukratko: Film ima tri dela, ali u sustini radi se o istoj prici u sva tri dela.Decak pada u neobjasnjivu komu. Lekari ne znaju o cemu se radi,ali zapravo njegov otac ima objasnjenje za to kojeg se ne seca. Sta se desavalo u ocevom detinjstvu i da li ce se decak probuditi?

                                                          Mama




"Opis:Onog dana kad je njihov otac ubio njihovu majku, sestre Viktorija i Lili su nestale nedaleko od njihovog kraja u predgrađu. Pet dugih godina, njihov stric Lukas (Nikolaj Koster Valdo) i njegova devojka, Anabel (Džesika Častejn), neprestano su tragali za njima. Ali kad ih, igrom slučaja, pronađu žive u oronuloj kolibi, par će se zapitati da li su devojčice jedini gosti koje su doveli u svoj dom.''

Ukratko: Nakon sto otac dve devojcice ubije njihovu majku stize ga osecaj krivice. Stavlja decu u auto ali ubrzo slecu sa puta. Pronadju jednu kolibu u sumi u koju rese da udju. Otac izvrsi samoubistvo, a devojcice ostanu u sumi prepustene sebi. Proslo je par godina od ovog dogadjaja ali devojcice su prezivele. Sta je sacuvalo decu tokom godina?

Jos preporuka:
Ako volite horor serije obavezno pogledajte American Horror Story. Svaka sezona serije ima posebnu pricu, vecina je inspirisana istinitim dogadjajima kao i radnjama iz poznatih horor filmova. 
Leptirica,poznati domaci horor film. Radi se o najpoznatijem srpskom vampiru. Film je sniman pre vise od pedeset godina. Iako je loseg kvaliteta radnja filma je vrlo uzbudljiva.
Podzemni svet je film koji ima cetiri dela nisam ga gledala,ali planiram koliko ovog vikenda. To sto se u filmu radi o vampirima,vukodlacima (idr.) i to sto mi je drug predlozio ovaj film samo su neki od razloga zasto se ovaj film nasao ovde.

You Might Also Like

30 коментара

  1. Odlican post draga!!I ja obozavam gledati horror filmove,posebno za Halloween koji se uskoro blizi.Svi deluju jednako zanimljivo tako da cu ih sve pogledati ❤.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Gledala sam Insidious i sjajan je! Ima i drugi deo i njega tek treba da pogledam hehe :D
    Poseti ako zelis :)
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  3. Ja ne gledam cesto horore jer me mnogo preplase, a kad ih gledam moram da imam nekoga sa sobom, ali odgledala sam nekoliko. Od ovih sam odgledala samo Conjuring i bas me je preplasio pogotovo jer je radjen po istinitom dogadjaju. Jako zanimljiv post. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti. Ja kad gledam horore bas suprotno radim. Zamracim sobu i budem sama.Hahahaah.:D

      Избриши
  4. Sandra draga (ako mogu da te nazovem tako, a verujem da mogu hehe), ovo je odlican post, bas po mom ukusu. Ja sam zaista veliki zaljubljenik u halovin i horore, a to dokazuje i sam izgled mog loga, te s toga se mogu pohvaliti da sam sve ove filmove pogledala, a da mi je omiljeni mama, tako da bih i sama preporucila svima da odgledaju horore, jer su ovo vise od filmova. Inace tebi hvala na ovako dobrim preporukama, bas si me podsetila da i sama pogledam sve ove filmove ponovo.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  5. Ne sjećam se baš dobro ali mislim da sam sagledala 2. i 3. film.. Veoma zanimljiva lista i hvala na prijedlozima jer ja baš volim gledati horore <3
    🍁 forever-blogm.blogspot.com 🍁

    ОдговориИзбриши
  6. Pogledala sam zadnja dva filma i odlicni su, divan post! :)

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Divan post
    Zaprati me ,uzvracam <3
    http://amylifestyleadress.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  8. Odgledala sam ih skoro sve sem ,,Ne plaši se mraka''. Znači, znam šta mi je činiti. :D
    Možda ga čak i večeras odgledam. (Taman da se ne naspavam pred ponedeljak, jer, zašto bih se naspavala?!)

    Najnoviji post ♡

    ОдговориИзбриши
  9. Odlican post,obavezno moram da pogledaam ove filmove iako se jako plasi,ahah.
    Ako želite posjetite moj blog http://tallgirlsss.blogspot.ba/ :)

    ОдговориИзбриши
  10. Odličan post! Volim horor filmove, od pomenutih nijesam gledala nijedan, ali ću ih obavezno pogledati. Hvala na preporuci.
    Zapratila sam te:) Imaš sjajan blog. <3

    ОдговориИзбриши
  11. Looks awesome and great content.
    Thanks for Diwalu wishes and the lovely comments on my recent outfit post, I deeply appreciate it!!MyLyfeMyStory

    ОдговориИзбриши
  12. I love conjuring! I saw conjuring 2 last night and loved it too.
    The Fancy Cats

    ОдговориИзбриши

Aleksandrija

Sexy Lips - I Love You

Flickr Images