''Internat''.(El Internado)

Španske serije...Hm...Iskrena da budem sam naziv me ne privlači tj. ne volim španske serije,ali imam i ja par izuzetaka.Danas ću pričat...



Španske serije...Hm...Iskrena da budem sam naziv me ne privlači tj. ne volim španske serije,ali imam i ja par izuzetaka.Danas ću pričati o jednoj od tih serija,verujem da ste već svi čuli za nju.Kao sto rekoh ja nisam jubitelj tipicnih španskih serija koje može naći na svakom Božijem programu.Na jednom kanalu je (lupam) ,,Lola'' na sledećem ''Divlja mačka'' i tako u nedogled. Neamam ja ništa protiv takvih serija ali ne svidja mi se njihova tematika. Samo izmišljaju neke gluposti kako bi serija duže trajala. Ova serija,odnosno ''Internat'',  nije nimalo slična spomenutim serijama. Nju mogu da gledati svi,(dobro,ne bas svi) ali prvinstveno je po meni za tinejdž uzrast.
Upravo pokušavam sa vam objasnim šta se dešava u ovoj seriji ali ipak i da vam ne otkrijem previše već vi sami da pogledate.Radi se o jednom internatu koji je duboko u šumi,u njega samo najbogatije porodice šalju svoju decu.Takodje,ovaj internat je nekada bio siročište. Markos i Paula su brati i sestra i oni ostaju bez roditelja,tj. roditelji im nestanu na brodolomu. Oni misle da su oni mrtvi,ali se posle ispostavi suprotno. Markosa prvo maltretiraju ali posle se pridružuje jednoj manjoj grupi djaka koji istražuju najmisterijoznije stvari ovog internata. Stvarno,u ovoj seriji ima dosta neizvesnosti,iznenadjenja i naravno kao svaka tinejdž serija ili film ljubavi.


Markos (Martin Rivas) je jedan od glavnih likova. On je došao u internat sa svojom mladjom sestrom. Upočetku nije se dobro slagao ni sa kim ali posle počinje da se druži sa grupom djaka koja je odavno u internatu. Zajedno istrazuju misterije internata,nestanak et siročića i lavirint koji se nalazi ispod samog internata.Njegova najveća ljubav je Karol.

Ivan (Yon Gonzalez) , najbogatiji učenik ove škole. Ima vrlo lošu prošlost.Kada je se rodio uzet je od majke i usvojio ga je Noiret,čovek koga je briga samo za sebe i koji je upleten u najdublje tajne internata. Kada je markos došao u školu o ga je najviše mučio i ismejavao,ali na kraju oni su bili najbolji drugovi koji bi učinili sve za svoga druga. Njegova devojka je bila Karol ali definitivno njegova najveća ljubav je Hulija.



Karol (Ana de Armas) je ćerka slavne ličnosti,uvek je imala u životu šta je želela. Upočetku bila je Ivanova devojka ali kasnije i Markosova.


Viki(Elena Furiase) devojka koja je siromašnija od svih u internatu ali je i najbolji djak. Vrlo dobro zna sa kompjuterima.


Roke(Danijel Retuerta) poznaje se sa Ivaom,Karol i Viki jos od malena. Upočetku je on bio najbolji Ivanov drug.


Hulija(Blanca Suarez) u Internat dolazi malo kasnije od ostalih.Kada je došla nije odmah postala član grupe. Ivan i ona su se u početku svadjali ali osle nisu mogli jedno bez drugog. Ona imam moć da vidi duhove.


Paula(Karlota Garsija) je Markosova mladja sestra. Tesko je podnela gubitak roditelja pa je za sebe izmislila novog prijatelja,gnoma. Ali on je bio stvaran. Njena najbolja drugarica je Evelin a kasnije i drug Lukas.

Ovo je samo ukratko opis serije i bitnijih likova ako zelite i opis nastavnika i osoblja ja cu napraviti i drugi deo posta. Ova serija budi razlicita osecanja. Ja u zadnjoj epizodi ne znam da li sam vise plakala od tuge ilio od srece.

                             Zelite li da pisem jos o nekoj seriji?
Jedan od narednih postova je Q&A pa ako imate neko pitanje pitajte u komentar ja                             cu odgovoriti na sva pitanja i hvala na čitanju!

You Might Also Like

25 коментара

  1. Inace ne volim serije al ovo se cini jako jako zanimljivo, nadam se da cu uhvatiti malo vremena i poceti je gledati
    http://tajfunblog.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svidece ti se veruj mi. U samom pocetku nije toliko zanimljiva ali posle postaje sve zanimljivija.
      Imas na Tabanu sve epizode sa prevodom,to sam zaboravila reci u postu. Zelis li da pisem drugi deo posta kako bi detaljnije objasnila radnju serije?

      Избриши
    2. Mozes napisati drugi dio, bas me zanima radnja :D

      Избриши
  2. Gledala sam seriju emitovala se na B92.Serija je mrak! Apsolutno! <3333

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post! Cula sam za ovu seriju mada ne volim inace spanske serije niti imam vremena da ih gledam :) Kao mladja sam uvijek vise gledala americke serije tj.sitcome i obozavala sam Vampirske dnevnike :)

    Pratim te na GFC :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. Kao sto sam rekla ni ja ali izuzetak su ova i El Barco.
      Hvala,i ja tebe.:)♥

      Избриши
  4. Thank you dear, follow you №55
    http://www.mosaictrends.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Bila sam apsolutno opsednuta ovom serijom letos, gledala sam po 5 epizoda dnevno (a jedna traje sat vremena..)
    Sad mi se dopadaju neke druge. Internat nisam odgledala do kraja, ali znam šta se desi na kraju.. U svakom slučaju, jedna super serija. I ti si lepo opisala likove i priču :)

    Girly world

    ОдговориИзбриши
  6. Pre godinu dana bila sam potpuno opsednuta sa ovom serijom i non stpo sam je gledala,Onda sam zaboravila na nju i pre neko vece kad sam vrtela po tv-u naisla sam na nju i setila se koliko je obozavam.Inace sam se u zadnje vreme navukla na spansku muziku,serije i filmove <3 :).Odlicna ideja <3!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da,i ja obozavam neke pesme na spanskom,a o filmu ''Tri metra iznad neba'' da ne pricam. Hvala draga.♥

      Избриши
  7. Odgledala sam ovu seriju i odlicna je! Zaprati me ako zelis, i ja cu tebe ♥ http://everythinggirlneedstoknow.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  8. Ranije sam gledala ovu seriju,vise ne,ali serija je stvarno dobra.❤
    milicaandandjela.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Divan post, sviđa mi se kako pišeš. Puno sreće i uspjeha u daljnjem radu, pusa :* Ako želiš posjeti moj blog i učlani se ako ti se sviđa :) <3 http://fdiarybyz.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala,mnogo mi znace ovakvi komentari pogotovo od nekog ko ima tako savrsen blog! Uclanjena sam! :)♥

      Избриши
  10. Sjajan post ♥ ♥ ♥ Uclani se na moj blog, uzvratit cu ti ;) Ako ne onda ga samo posjeti ♥ ♥ ♥ lejlaleca.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Aleksandrija

Sexy Lips - I Love You

Flickr Images