Back to school Posts!-Essentials.

Znate onaj osecaj kada se nesto desi uskoli tipa curi vam nos a vi nemate maramice.Grrrr! E ovo su stvari koje morate imati sa sobom u svom...

Znate onaj osecaj kada se nesto desi uskoli tipa curi vam nos a vi nemate maramice.Grrrr! E ovo su stvari koje morate imati sa sobom u svom rancu.Ako se vi setite jos necega slobodno napisite u komentar.Zasto pisem ovaj post? Iskreno ni sama ne znam.Volim da gledam jutjub videe ovakvog tipa.:)


Voda ,ovo nije uopste neka nauka svako zna da je voda potrebna. I ako ste  trenutno u nekoj situaciji gde ne mozete ici u vece da pijete vode.A opet  sama rec VECE, bas toliko i ne privlaaci kada je voda u pitanju. Hocu reci da ko zna da li je ta voda uopste ispravna,a opet ako posudjuete vodu od nekoga drugog samo pomislite na te bakterije na flasi.Niko ne zna da li je taj drugi trenutno bolestan. Naprime kod mene u razredu kada neko ima vode posle fizickog svi nagrnu na njega,pogotovo decaci.:) Zato molim vas vi ne budite takvi vec nosite svoju vodu.Hahaha.


Neseser za '' sitnice'' , pod ovim mislim na neseser u koji ce te staviti lekocve,narimer za glavobolju ili za one dane.Zatim uloske za svaki slucaj jer je vrlo ruzno kada neko drzi uloske na vidljivom mesto.Na primer nesto trazite u rancu i onda vam ispadnu iz ranca.Da,to je vrlo nerijatna situacija i za vas i za one osobe oko vas.U nutra mozete staviti jos i sminku ako se sminkate,da bi popravili ako vam se pokvri sminka.

Maramice. Ne nisam seljanka sto sam napisala maramice umesto palome,jer mislim i na palome i na vlazne maramice.Kako god.:) Svi znamo kakav je osecaj kada vam curi nosa vi nemate maramice,a  tek ako jos niko nema da vam pozajmi ili vam ne da to je jos gore.Mene cesto zezaju drugovi iz razreda da sam ko prodavnice jer uvek imam maramice.Haha ljudi nosite svoje maramice.;)

Trakice i snalice. Mislim da nema potrebe nesto posebno objasnjavati zasto uvek treba imati u rancu bar jednu trakicu i snalicu.


Cokoladica ne mislim bukvalno da mora biti cokoladica vec neka energecka plocica jer bas ne znate kada mozete ogladniti.A to dodje kao poslastica njam njam njam.
Novcanik je nesto sto svi moramo imati u svom rancu jer nikada ne znamo sta moze da iskrsne.Hm,moram priznati da skoo ga nikad ne nosim u skolu jer mi je  kuca jako blizu skole pa nekad nosim uzinu od kuce a i kad kupujem samo stavim potrebne pare u dzep i to je to.

Mali  kisobran. Da ja sam osoba koja uvek sa sobom u svom ''skrivenom'' zadzepku nosi onaj mali kisobran na sklaanje.I cesto me je spasio jer se nikada ne zna kada ce udariti pljusak ogotovo u ovom periodu koji nam predstoji.

Slusalice su jako bitne ako nosite telefon i ako olite muziku svako me je potrebno bar na sekund da se ugasi iz ovog sveta,iz realnosti.

Mogu da nabrajam do sutra bitne stvari ali ipak ne bih da bude da nosim u torbi celu kucu.Hahahah uglavnom tu su jos zvake,mala cetkica za kosu i slicne stvari.







You Might Also Like

24 коментара

  1. Veoma kvalitetan post. Ako želiš poseti moj blog<3
    http://littlepinkheaven.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Super post!Jako mi se dopada nacin na koji pises. :)
    Poseti i moj blog.
    elyandyou.blogspot,com

    ОдговориИзбриши
  3. Super post!Jako je koristan...Slazem se sa tobom u vezi stvari koje svaka devojka mora imati u torbi <3!Jos jednom sjajan post <3!
    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Stvarno ti moram priznati da sam baš uživala u post..imam osjećaj da si ti taaako slatka i društvena osoba,posebno si me nasmijala s maramicama,šta ima pogrešno reći maramice ? ja uvijek govorim maramice hahah xd i da meni je jako koristan post,npr. odlučila sam si kupiti nesseser, ! jep ja sam izvan svijeta.
    iamforeverdirectioner.blogspot.com
    emma

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da si uzivala,i da znas da kada ti neko ovakav komentar napise dobijes prosto vetar u ledja.Hvala,ulepsla si mi dan i ne mogu ti se dovoljno zahvaliti za to.:* :):)

      Избриши
  5. Odličan post :) To je stvarno ono što je zaista potrebno u školi :)
    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan i koristan post!

    Poseti i moj blog:
    http://themihaa.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман8/21/2015 3:20 PM

    Odličan post! Predivno napisano!

    Posjeti i moj blog na kojemu možeš pronaći novi post!

    https://mybeautyamazon.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Jako mi se dopada način na koji pišeš, super post, sve pohvale! ♥

    http://dnkbff.blogspot.com/ Postani naš novi član, ako želiš.

    ОдговориИзбриши
  9. Odličan post! Super ti je blog! :)
    Poseti moj blog > milicinkutak123.blogspot.com :)

    ОдговориИзбриши
  10. Odlican post !
    http://doubledamntrouble.blogspot.com/ Ovo je moj blog,posjeti ga,svidjece ti se :D

    ОдговориИзбриши
  11. Veoma ti je dobar blog i ja bih zeljela da zapocnem blog ali ne znam kako.Ako bi mogla da mi das neki savjet to bi bilo super ili, cak bi mogla da postavis i post o tome =D.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno da hocu,to je odlicna ideja za post.Ali ako zelis javi mi se na gmail (link cu ostaviti ispod) odnosno posaljimi svoj fejsbuk i ja cu te kontaktirati pa me mozes pitati sve sto te zanima jer post mozda objavim tek u petak ili za vikend.
      rakicaca020@gmail.com

      Избриши
  12. Ja sam naucila da uvek nosim kese za rezervu,kao i kisobran ☺♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa i ja cesto imam poed kisobrana i neku slatku malu kesicu jeste da je nikada ne koristim ali dobro.

      Избриши

Aleksandrija

Sexy Lips - I Love You

Flickr Images