♕Fitness♕

Većinu muči pitanje,kako do ravnog stomaka ili pak izraženih pločica,ili možda do zategnutog,određenog dela tela.U ovom postu sam odlučila ...

Većinu muči pitanje,kako do ravnog stomaka ili pak izraženih pločica,ili možda do zategnutog,određenog dela tela.U ovom postu sam odlučila da vam malo piomognem i dam po neki fitnes savet.Ako se budete pridržavali ovog malog prirucnika garantujrm vam da će te postići svoj cilj.

Vežbanje

Vežbanje je da kažem i najbitnije jer necete dobiti čvrste mišiće sedeći ze kompjuterom ili isred TV-a.
Zato patike na noge i pravac napolje.Međutim nemorate vežbati napolju već možete i u kući tako što će te naći na internetu lan vežbanja ili na jutjubuu video sa vežbama.Po sat vremena dnevno  (minimalno) je dovoljno.Ali i aktivnost igra tu važnu ulogu.Ako šetate,vozite bicikl ili trčite možete zategnuti mišiće a i zabavno je.
Israna    

Ishrana je bitna skoro kao i vežbanje.Ako želite što pre da vidite rezultate zežbanja onda se pozabavite svojom ishranom.Nemora sad to biti u vašoj ishrani strogo voće već da se ne pretrpavate i da pazite na ono što jedete.Slatkise(ako želite rezultate vežbanja) izbacite,kao i sokove.I naravno da u vašoj ishrani bude dosta voća i povrća.
Voda

Voda je jako,jako bitna zbog toga treba piti što više vode.A u sto je zdrava.Aj da kažemo da je ukusna a uz to održava nas mršave i ne goji kao sokovi.
                                                           (ovo je trebala biti voda xD )

Plan vežbanja

Što se tiče samog vežbanja i ne treba baš preterivati.Po dvaputa po pola sata je dovoljno.Naravno ne tebate vežbati baš svaki dan.Možete da vam svaki treći dan bude dan za odmor i upočetku polako da nebi došlo do upale mišića.Najzanimljivije je da skinete neke slike vežbi i da pustite neku muziku(ali neku brzu koja vas da kažem tera na ples) i da počnete sa treningom.Ove vežbe su po meni zanimljive:

              
     Eto to bi bilo to za ovaj post.Nadam seda vam se svidelo jer ovkav post pisem prvi put.               
Zelim vam super rezultate!                                         

You Might Also Like

1 коментара

Aleksandrija

Sexy Lips - I Love You

Flickr Images