Outfit for school.For 5 Days.☺

Evome sada tu sa novim postom.Sad,bas i nisam imala neku ideju za ovaj post,pa mi je napamet pala ova tema tj. outfits za nekoliko dana u s...

Evome sada tu sa novim postom.Sad,bas i nisam imala neku ideju za ovaj post,pa mi je napamet pala ova tema tj. outfits za nekoliko dana u skoli.Znam da vecinu vas muce pitanja''sta sutra obuci?'' pa je to i jedan od razloga zbog cega sam i resila ovo da pisem.Mozda cu zakasniti sa ovim postom ali cu ga jednog dana zavrsiti tako da nebrinite.Nisam zaboravila za onaj post koji vam duugujem ali svakako cu vam se oduziti i napisacu ga  jednog dana.Mozda to bude na zimskom rasust a mozda i pre.Ako imate neku zelju ili ideju,naisite je u komentar ili se javite na ask.Pa da se mi vratimo na nasu temmu.Znaci stavicu neke kombinacije i stvari koje mozete lako uklapati u odevne kombinacije zimus ili jesenas.Pa da pocnemo.:-)♥

1#Outfit
Ovaj outfit je vrlo zanimljiv,gotvo elegantan.Tu su starke koje so konbiju bas uz sve.Pogotovo to sto su crne.Onda crne helanke koje su takodje vrlo uklopljive uz sve.Naravno one mogu biti i sportske i elegantne.
Sto se tice kosulje bitno je kakve je sare i boje.Po meni su najlepse karirane i mislim da  ih svi,pa cak i devojke i momci,trebaju da imaju bar jednu u ormaru.Sledece je bitno to u odabiru kosulje koje boje izabrati. Meni su super i ove boje crvnro-crno je super,ili kao ovde crveno-plavo.E sad imaju pravila kada se kupuje kosulja da izaberete pravu.Bitno je pregledati da lije kosulja na svakom mestu porubljena i da li ima sve dugmice.Onda da li duzina rukava odgovara i po zelji da li ima dugme za vracanje rukava.Zelena jakna je moderna ove godine i jos je topla a i uz sve ide.Na ovoj slici su hulahopke,ali sve zavisi koliko je dugacka kosulja.A oko vratatola marama-sal.
2#Outfit                                                                                                                                                     Za drugi outfit mogu psluziti kosulja iz predhodnoh outfita i crne helanke.Mada mogu umesto helanki crne farmerke a u mesto ove kosulje kosulja u drugim bojnma.Onda neke cipele poput timberlejki ili mogu ne       na takav fazon ili na tu boju.Onda jedan topli dzenper.Ustvari kosulja je ovde modni detalj.            
3#Outfit                                                                                                                                                             Uz ovu konbiaciju mogu one helanke iz prve konbinacije ili farmerke.Onda debeli dzenper(moze i iz druge)a moze  i dzenper na pruge jer je efikasniji.A na noge cizmice do clanka.Mogu i bajkerke i bez cizmice.                                                                                                                                                      
               
4#Outfit
Ova kombinacija je vise sporcka ili konbinacija ''nabrzaka'',jer se najbrze mozes ''uvuci'' u nju.Helanke mogu kao i u prvoj a djenper iz trece  ili iz druge.Na noge sportske patike,sad nebitno koji su model,ali bolje je ako su plitke.
5#Outfit                                                                                                                                                      Peti otfiti zadnji za ovaj post je uptavo ovaj.Jednostavan ali ipak elegantan i privlacan.Na noge mogu cizme do clanka,martice,bajkerke,gojzerice...Ali farmerke koje su malo oceane daju car,ali pazite da nisu evse pocepane jer je ipak jesen a kada su previse ne izgledaju ni bas najbolje.A kod majice je bitno da ima neki lep naziv,saru,print itd.Bito je i da nije bas previse uska.♥
Izvinite sto ovaj post kasni,jednostavno nisam stigla od skole.:-)♥
To bi bilo to pisi te mi na asku i u komentar ako imate neku zelju ili ideju za novi post.:-)
To bi bilo sve za ovaj post.Nisam imala  vremena za nesto vise.
Pratite me:

You Might Also Like

3 коментара

Aleksandrija

Sexy Lips - I Love You

Flickr Images