Nails:-)

Odlucila sam da napisem jos jedan post ovo nedelje on je vezan za nokte .Pisacu o lakovima,grickanje noktiju,idejama za lakiranje...itd.:-)...

Odlucila sam da napisem jos jedan post ovo nedelje on je vezan za nokte .Pisacu o lakovima,grickanje noktiju,idejama za lakiranje...itd.:-)♥
Grickanje noktiju i sisanje palca. Vecina se bori sa ovom navikom ili porokom.Nisami nismo svesni  zasto to radimo,jednostavno nas nesto vuce da to uradimo kao da smo zavisni o tome.
Ako imamo zelju tome mozemo stati na kraj.Cak sta vise ova navika moze dovesti d do da kazem zdravstenih problema.Prvo su tu bakterije a posle njih je ono gore.Moze da izazove krivljenje nokatne plocice kao i da nam vilica strci iz usta.Ovo ocigledno radimo kada smo nervozni zato se prvo moramo resiti te nervoze,najbolje je da zadjete na cist vazduh i da uzdahnee duboko i narano da pokusamo da nemislimo o tome.Protiv ovog problema pomaze i lak za nokte,ali ne obicni.Ovaj lak ima gorak ukus a kada ga jednom probamo nezelimo vise i nepomisljamo,naravno nepomaze ovaj lak svima ali vredii pokusati.Ja imam drugaricu koja da kazem pojede lak pa onda pojede cokoladu da joj nebude gorko,ipak je to jace od nekih.Ali nemora da znaci da nece svima pomoci cak naprotiv.Ovaj lak ne ostavlja nikakav trag na noktiu ili prsto.Ovaj lak cak i poboljsava rast noktiju.A kosta samo 290 dinara.
Tu je i ovaj lak koji ima iste osobina samo ssto je drugi proizvodjac:                                                                  

Tu su i lakovi za lakiranje noktiju.Kada je uitanju marka lakova i ostalih kozmetickih proizvoda ja predlazem essence i lakove gabrini.
Po meni su najlepse boje nijanse bez i rozikaste,kao i one neobicne boje.
Odlucila sam da napisem i nesto u vezi rasta noktiju.Ono sto pomaze pri rastu noktiju je limunov sok.Znaci uzmete neku ciniju i u nju isdedite jedan ceo limuni u tu ciniju drcite ruku od  10 do 15 minuta.Ako ponavljate ovaj postupak svaki dan rezultati ce biti vidljivi.
Sledece i zadnje o cemu zelim da pisem jesu ideja za lakiranje noktiju.Tacnije necu pisati vec davati slike,a mozda budem i napisla postupke.:-)
Ovaj drugi postupak je laksi od prvog kada imate ove krigove ali mozete ih i sama napraviti od kolaz papira.Samo prvo podloga treba da se osusi.
To je bilo sve nadam se da vam se svidelo.Sledeci ost je proizvodi koje ja preporuujem i od sada cu  postove pisati jednom sedmicno i tom subootom.
Cao.:-)♥
@SvetiPomocTinejdzeri

You Might Also Like

6 коментара

Aleksandrija

Sexy Lips - I Love You

Flickr Images